13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

The Flying Peelander

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Voor de 16 jarige motorcoureur uit Kamperland werd afgelopen woensdag  een eerste perspresentatie gehouden.  Dit ter voorbereiding op het komend seizoen. Max gaat komend seizoen als enige Nederlander meerijden in Honda Pata European Junior Cup. Deze cup rijdt tegelijker tijd met de World Superbikes en wordt op Motor TV en via livestream uitgezonden.  De presentatie werd gehouden voor de pers en sponsoren bij een van de sponsoren van het eerste uur Gert-Jan C1000 Clement. De hapjes, aankleding werden verzorgd door sponsor Catering de onder Toren . Bijna alle sponsoren waren aanwezig. Ook de hoofdsponsor Marcel van Hee van VDS Staal-en Machinebouw en H & S Flexwork. De presentatie werd verzorgd door Annelies Steendijk uit Colijnsplaat.

Max zijn gesponsorde racetenue van MJK uit  Oudenbosch en de teamkleding werd  gepresenteerd. Burgemeester H. van Kooten sprak Max en de sponsoren toe. Hij vond Max een uithangbord voor zijn sponsoren maar ook reclamezuil voor Noord-Beveland. Hij vroeg Max of hij al een bijnaam had en dat ontkende Max. Waarop de burgemeester antwoordde dat hij wel een bijnaam voor Max had: “The Flying Peelander”. Vervolgens onthulden zij samen de racemotor van Max. De eerste wedstrijd zal plaatsvinden op 13 april in Aragon. De tweede wedstrijd zal in eigen land worden verreden op 27 april op het TT-circuit in Assen.  Op zondag 27 april is het mogelijk om met een supporters bus mee te gaan vanaf  de Haven in Kamperland. Voor meer informatie kijk op www.17max.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen