13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Teampresentatie van Team Folkertsma

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De teampresentatie van Bertus Folkertsma en Tristan Lentink werd afgelopen zondag gehouden bij Auto Schat in Bergum. Onder grote publieke belangstelling werden de plannen voor het nieuwe seizoen en kleurstelling van de motoren onthuld.

Zangeres Petra Schreurs verzorgde de presentatie en opende met een half uur prima muziek.
Vervolgens was er een modeshow waarbij de nieuwe pakken van RST en de helmen van LS2 wer-den geshowed door een aantal modellen. Tot grote verrassing van het aanwezige publiek bleken ook Bertus en Tristan als model op te treden! Menig aanwezige speculeerde op een mogelijke model carrière voor de heren naast de motorsport!

Vervolgens was het weer tijd voor een stukje muziek van Petra, waarna werd overgegaan tot de onthulling van de motorfietsen voor het nieuwe seizoen.
Tristan en Bertus werden binnengereden in een luxe auto en op het podium werden de motoren in de kleuren voor het nieuwe seizoen onthuld.
De prachtige combinatie van wit, zilver en blauw werd door de aanwezigen met goedkeurende blikken aanschouwd.

De heren werden vervolgens aan de tand gevoeld over hun doelstellingen voor het komende sei-zoen en die liegen er niet om: Tristan wil meedraaien in de top van het Onk, en Bertus gaat voor een plaats bij de eerste zes.
Naast het ONK rijden beide dit jaar ook de races voor de OW Cup en dat is nieuw. Het veld in de OW Cup wordt steeds sterker en is een prima manier voor Bertus en Tristan om race kilometers te maken.

Alle sponsoren werden natuurlijk bedankt voor hun hulp in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Het is prachtig dat heel veel sponsors zijn gebleven, daarnaast is het team ook erg blij met een aantal nieuwe sponsoren dat zich heeft aangemeld.
Na deze succesvolle presentatie is de kop eraf: volgende week gaat het team alweer los in de eer-ste race op zaterdag 5 april, in Assen.
Tot dan!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen