Theater in de Noordlus

In het voorjaar van 2019 wordt op het TT Circuit Assen een muziek- en theaterspektakel over het leven van Jack Middelburg opgevoerd. Het is de bedoeling dat ‘Jumping Jack’ tien voorstellingen zal beleven. Er wordt gehoopt op 30.000 bezoekers voor de productie die werkt met een begroting van 1,2 miljoen euro. Daarvan zal de provincie Drenthe 250.000 euro bijdragen.

De provincie hoopt dat mensen een aantal dagen naar Drenthe zullen komen, voor het circuit kan het betekenen dat er bezoekers komen die het circuit nog niet kennen en wellicht later eens een wedstrijd willen aanschouwen. Het mag een serieus project worden genoemd, want er is al twee jaar voorbereiding in gestoken.

Dat blijkt trouwens ook uit het feit dat  Waldemar Torenstra en Loes Haverkort mogelijk gaan meespelen in deze productie. Niet de minste inderdaad.

Meer informatie: www.facebook.com/JumpingJackteruginAssen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.