donderdag 18 april 2024

Theater in de Noordlus

In het voorjaar van 2019 wordt op het TT Circuit Assen een muziek- en theaterspektakel over het leven van Jack Middelburg opgevoerd. Het is de bedoeling dat ‘Jumping Jack’ tien voorstellingen zal beleven. Er wordt gehoopt op 30.000 bezoekers voor de productie die werkt met een begroting van 1,2 miljoen euro. Daarvan zal de provincie Drenthe 250.000 euro bijdragen.

De provincie hoopt dat mensen een aantal dagen naar Drenthe zullen komen, voor het circuit kan het betekenen dat er bezoekers komen die het circuit nog niet kennen en wellicht later eens een wedstrijd willen aanschouwen. Het mag een serieus project worden genoemd, want er is al twee jaar voorbereiding in gestoken.

Dat blijkt trouwens ook uit het feit dat  Waldemar Torenstra en Loes Haverkort mogelijk gaan meespelen in deze productie. Niet de minste inderdaad.

Meer informatie: www.facebook.com/JumpingJackteruginAssen

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen