Tijdelijk €50 cashback op de TomTom Rider 550 en Premium Pack

Tijdelijk €50 cashback op de TomTom Rider 550 en TomTom Rider 550 Premium Pack

Vanwege de vreemde situatie waarin we ons bevinden, is het wellicht niet verstandig in een grotere groep te gaan motorrijden. Zelfstandig of in een kleine groep kan gelukkig nog wel en ook dan wil je graag nieuwe paden ontdekken. De TomTom Rider 550 is daarbij je beste partner-in-crime (die je bovendien op minder dan 1.5 meter afstand bij je mag houden). Om het nog aantrekkelijker te maken geldt er momenteel een cashback van €50 op zowel de TomTom Rider 550 als TomTom Rider 550 Premium Pack.

Bekijk de actie nu op tomtom.com/ridercashback

Gemaakt voor waar je dan ook naartoe gaat, de TomTom Rider 550 heeft een waterdicht, handschoenvriendelijk scherm dat je eenvoudig een kwartslag draait. Zo kijk je – met name handig in bochtige omgevingen – verder vooruit en weet je wat er komen gaat. Inclusief wereldkaarten, verkeersinformatie en flitsmeldingen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De TomTom Rider 550 is ook voorzien van:

Uitdagingsniveaus: kies niet alleen je bestemming, maar ook je reis door elk detail aan te passen aan je eigen wensen. Vergroot je routemogelijkheden door het aantal heuvels en bochten in te stellen op je motornavigatie of wanneer je je route voorbereidt in MyDrive.

Updates installeren via Wi-Fi®: download de nieuwste kaarten en software en synchroniseer gemakkelijk nieuwe routes voor je TomTom Rider via ingebouwde Wi-Fi®. Je hebt geen computer nodig. Je motornavigatie meldt het wanneer er nieuwe updates beschikbaar zijn. Je hoeft alleen maar verbinding te maken met een Wi-Fi®-netwerk en in het menu te kiezen wat je wilt installeren.

Bekroond ontwerp met snelle quad-coreprocessor: de robuuste, metallic TomTom Rider is weers- en valbestendig (IPX7-norm) en voorzien van een snelle quad-coreprocessor. Hierdoor start het toestel tot vijf keer sneller op. De motornavigatie wordt geleverd met een universele RAM-houder, zodat je sneller dan ooit de weg op kunt gaan.

Maak verbinding: gebruik Siri of Google Now™ om tijdens je rit via spraak gebruik van je smartphone te maken. Dit betekent dat jij je smartphone berichten kan laten voorlezen en beantwoorden, gesprekken kunt voeren, muziek kunt afspelen en meer. Als je niet aan het bellen bent, hoor je navigatie-aanwijzingen via de headset zodat je je ogen op de weg kunt houden.

Het zijn vreemde tijden en het is aan ons om er het beste van te maken. Je wil zoveel mogelijk thuisblijven, maar als je er dan op uitgaat, zorg er dan voor dat je het goed doet. TomTom Rider 550 helpt je hierbij, dus profiteer nu van €50,- cashback.

Bekijk de actie nu op tomtom.com/ridercashback

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?