Tijdelijk geen verzendkosten bij bestellen losse edities – wegens succes verlengd

Medio april, nog middenin de coronacrisis, besloten wij tijdelijk geen verzendkosten te berekenen bij het bestellen van losse edities in onze webshop. Zodat iedereen zonder de deur uit te moeten zijn of haar favoriete magazine kon bestellen en thuis geleverd te krijgen. 

Ondanks dat de samenleving nu steeds sneller weer ‘open’ mag en gaat, blijft het lekker dat je niet met elkaar op 1,5 meter voor het bladenrek hoeft rond te dansen. Daarom hebben we besloten deze actie, die eigenlijk eind juni zou verlopen, te verlengen tot nader bericht. Zodat we je nóg meer kunnen verblijden vanuit je luie (tuin)stoel…

Weet je nog niet precies welk magazine je favoriet is of welke het beste bij je past? Hier kun je er alvast een aantal proeflezen; https://www.motor.nl/promotie/proeflezen/

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.