Nieuw: Ural GEO Limited Edition

Ural GEO Limited Edition. Een speciale serie van de tweewielaangedreven Ural-zijspan, uitgevoerd voor off-road en met de hand geschilderd in geometrische camouflage. Prijs? 22.200 euro.

Driewieler voor bejaarden

Zestig procent van de Oeral-zijspannen die jaarlijks worden geproduceerd, worden verkocht in de Verenigde Staten. Daar is de Russische driewieler een heel interessante motor voor veel niet al te jonge motorrijders.
Al enige tijd wordt in de VS elk jaar een speciale gemaakt. Dit keer was het de beurt aan het model GearUp. dat de basis vormt voor de GEO Limited Edition. De Ural GEO Limited Edition is een zijspan verrijkt met nuttige off-road accessoires.

De luchtgekoelde boxer-twin heeft een cilinderinhoud van 749 cc en levert 41 pk bij 5.500 tpm; hij heeft brandstofinjectie, een vierversnellingsbak plus achteruit- en asaandrijving, tractie op het wiel van het zijspan is ook verzekerd door een verbindingsas in te schakelen. Op de 19-inch wielen passen knobbelige Heidenau K37’s.

De camouflagelak heeft geometrische patronen in vier kleuren. Der Ural is met de hand geschilderd, zodat elk van de twintig geleverde fietsen anders is dan de andere.

Het bijzondere verhaal van Rikus Lubbers, de eerste mondiale kampioen zijspancross ooit

Off-road accessoires

De vering met Nitron stikstof schokdempers is volledig instelbaar, de remmen zijn geleverd door Brembo en de twee-in-een uitlaat is gemaakt door de Italiaanse GPR. Er zijn buisvormige bagagerekken, een extra benzinecontainer van RotopaX, een windscherm, handbeschermers, het onvermijdelijke reservewiel, schijnwerpers en een USB-aansluiting voor het opladen van apparaten en het aansluiten van navigatie. Het gewicht is 331 kg.

Levering van de Ural GEO Limited Edition

De 20 Ural GearUp’s GEO Limited Edition wordt deze maand afgeleverd bij Amerikaanse dealers. De prijs is vastgesteld op 26.999 dollar, zo’n 22.000 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?