Tipje van Ducati’s sluier

Heet van de pers! Nou ja, officieel niet voor de pers, maar je kent ons…

De Ducati Panigale 1299 waarvan we reeds melding wisten te maken, krijgt een verbluffende 205 pk mee voor de toekomstige eigenaar. Zoveel is nu zeker. Tevens krijgt de motor een quickshift-systeem waarmee je zonder de koppeling te gebruiken terug kunt schakelen. Nieuwe techniek dus -voor op straat dan, ze rijden er in de MOTOGP al mee- en daar zijn we gek op.

Een ander nieuwtje is dat de Multistrada een volledig nieuwe styling heft gekregen. Die voelde je wellicht ook al wel aankomen. De variabele kleptiming op deze machine is nu ook geen gerucht meer, maar een feit

Vooralsnog geen foto’s, maar hou deze website in de gaten!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?