vrijdag 29 maart 2024

Motoren centraal in Internationale Race Show

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Op zaterdag 25 en zondag 26 oktober staan motoren centraal tijdens de Internationale Race Show in evenementencentrum Fitland XL in Mill. Dan organiseert er namelijk de Amicale club een internationale race show compleet met indrukwekkende demonstraties. De “Amicale Spirit Of Speed” is de grootste Europese club van motorverzamelaars, met 75 clubleden in 12 verschillende landen. Zij staan samen met enkele andere bevriende clubs zoals o.a. MSC Mill garant voor een tentoonstelling met zeer bijzondere racemotoren. Reserveer uw toegangskaartjes of win deze via de prijsvraag.

Tijdens deze eerste internationale race show in Fitland XL aan de Hoogveldseweg in Mill, is er een tentoonstelling van ruim 150 racemotoren. U ziet er gedurende dat weekend 50cc, 80cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc en 750 cc motoren. Maar ook motoren van de MotoGP en Superbike worden er tentoongesteld. 

Zo zijn er de Ducati van Valentino Rossi en de wereldrecord machine van Millenaar Henk van Kessel uit 1977 te zien. Maar ook is wereldkampioen motorrace van 1971 en 1973 Jan de Vries tijdens deze dagen aanwezig. Tevens ziet u er de Yamaha van Norick Abe, een Garelli van Angel Nieto en motoren van Jack Findlay en Alex Hofman. Voor de kleine motorliefhebber zijn er diverse springkussens en andere spellen voor vermaak aanwezig. 

Wilt u kans maken op gratis kaartjes? Doe dan mee aan de prijsvraag. Samen met welke club organiseert Fitland XL Mill deze internationale tentoonstelling? Mail uw antwoord naar events@fitland.nl. Onder alle inzendingen worden 4 x 2 toegangskaarten verloot. 

Bezoek deze race show op zaterdag 25 en zondag 26 oktober 2014 in Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Deze tentoonstelling is alle 2 de dagen vanaf 09.00 uur geopend. Op zaterdag duurt deze tot 19.00 uur en op zondag sluiten om 17.00 uur de deuren. Toegang bedraagt 12,50 euro aan de kassa en in de voorverkoop 8,50 euro. Passe-partouts voor alle 2 de dagen kosten in de voorverkoop 12,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. 

Reserveren van kaartjes kan op www.raceshow-mill.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen