13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Tips tegen motordiefstal

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De laatste tijd regent het persberichten over motorfietsdiefstal. En wat is nu erger dan dat jouw motorfiets wordt gestolen! Om dit te voorkomen moet het zo moeilijk mogelijk gemaakt worden voor het dievengilde!

Daarom onderstaand enkele tips:

– Zet de motor altijd vast met een ABUS ART 4 goedgekeurd kettingslot. Doe dit ook altijd aan het frame       i.p.v. door het wiel omdat het verwisselen van een wiel behoorlijk eenvoudig is.
– Probeer de ketting zo te bevestigen dat deze niet op de grond ligt zodat het openbreken/slijpen van de ketting wordt bemoeilijkt.
– Maak je ABUS slot altijd vast aan de “vaste wereld”. Hiervoor is het gebruik van de ABUS Grond- / Muuranker zeer geschikt.
– Een camerasysteem kan een uitkomst zijn voor de preventie als ook voor bewijsvoering. Er zijn systemen op de markt waarbij u de camerabeelden op uw telefoon kunt volgen en bij eventuele beweging een bericht doorsturen naar uw Smartphone.
– En natuurlijk ook op de crossbaan, let erop wanneer u de motor onbeheerd achterlaat. Gebruik hier altijd een slot om de gelegenheidsdief te ontmoedigen.  

Uiteindelijk zal een dief altijd voor de makkelijkste en snelste mogelijkheid gaan.

ABUS heeft een breed assortiment producten in haar programma om u te helpen bij de beveiliging van uw motorfiets. 

Bijvoorbeeld: 

ABUS TV-AC 16000 SECURITY CAMERA Camera systeem € 399,99
ABUS 58/140 HB100+12KS 120 Kettingsloten ART4    € 206,99
ABUS IONUS 150 cm Kettingsloten ART4    € 109,99
ABUS IONUS 120 cm Kettingsloten ART4    € 99,99
ABUS WBA100 grondanker Grondanker ART4    € 99,99
ABUS GRANIT 67 POWER XS Schijfremslot ART4 vanaf  € 49,99 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen