Toekomstige studie Kawasaki Adaptive

Zoals Kawasaki duidelijk maakt, is de Kawasaki Adaptive ontwerpstudie geen motorfiets die bedoeld is voor productie. Toch kan het aanwijzingen geven voor toekomstige modellen.

Kawasaki heeft het Instituut voor Toegepaste Kunst en Design opdracht gegeven voor een ontwerpstudie op basis van nieuwe technologische innovaties. Overeenkomstige technologieën zouden dan op hun beurt in toekomstige modellen kunnen worden opgenomen.

Het resultaat is de Kawasaki Adaptive, een motorfiets die is ontworpen om zich aan te passen aan zijn omgeving. Hij wordt verondersteld geschikt te zijn voor gebruik op de weg voor sport-tourer en voor off-roadgebruik als een adventure bike. Hoe het geheel zou kunnen werken en welke technologieën daarvoor nodig zijn, is echter nog niet onthuld. Tot dusver zijn slechts enkele renders van de Adaptive bekend.

Of toekomstige Kawasaki modellen het uiterlijk van de studie kunnen overnemen, blijft natuurlijk giswerk. Maar het zou zeker passen bij een nieuwe Versys.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.