Toertest: Kawasaki Z900 vs KTM 790 Duke

In de sportieve middenklasse is de keuze voor relatief niet al teveel geld behoorlijk groot. Vaak zien ze er ruig en snel uit, zoals de Kawasaki Z900 of de KTM 790 Duke. Maar breken de Kawasaki bestseller en de KTM nieuwkomer ook potten op de lange afstand? Of zijn het vooral uitblinkers op de kortere trips?

Wij hebben ze op de terugweg van Malaga naar Hilversum. Je leest er alles over in Promotor 1/2019, die nu in de boekhandel ligt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?