Trackdays4All en Ducati ‘een winnende combinatie’

Ducati bevestigt de samenwerking met Trackdays4all voor het negende achtereenvolgende jaar. Trackdays4all biedt circuittrainingen op de mooiste circuits van Europe om op een veilige manier alles uit uw motorfiets te halen. Naast het reguliere vrije rijden is het ook mogelijk om  voor specifieke personal coaching met video begeleiding te kiezen. Behalve de reguliere circuitdagen biedt Trackdays4all ook “Trackday 4 starters” aan. De ideale circuittraining voor diegenen die hun eerste meters op het circuit willen maken.

Ducati SportClassic 1000 – Marathonmotor

In 2012 hebben Ducati en Trackdays4all de Panigale Experience opgezet voor motorrijders die de Panigale 1199 wilden testen op het circuit. Dit houdt in dat deelnemers die een circuittraining hebben geboekt bij Trackdays4all een testrit kunnen maken van ongeveer 20 minuten. Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om naast de Panigale V2 en de Panigale V4S de sportieve Streetfighter V4S te testen. De Panigale Experience wordt mede mogelijk gemaakt door onze bandenpartner Pirelli.

Trackdays4All

In oktober vorig jaar heeft Kevin Valk Trackdays4all overgenomen van Jeroen Versteeg. In ruim 21 jaar heeft Jeroen van Trackday4all een internationale organisatie gemaakt met meer dan 15.000 klanten uit heel Europa en circuittrainingen in Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal. Ducati wenst Kevin alle succes in de toekomst en is verheugd de professionele samenwerking te kunnen continueren.

Op 17 mei organiseert Ducati samen met Trackdays4all een Ducati Day op Assen. Deze dag is al helemaal volgeboekt.

Voor de volledige kalender van de Trackdays4all circuitdagen en de Trackday 4 starters dag check de website: www.trackdays4all.nl.

Trackdays4All

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?