vrijdag 29 maart 2024

Trackdays4All en Ducati ‘een winnende combinatie’

Ducati bevestigt de samenwerking met Trackdays4all voor het negende achtereenvolgende jaar. Trackdays4all biedt circuittrainingen op de mooiste circuits van Europe om op een veilige manier alles uit uw motorfiets te halen. Naast het reguliere vrije rijden is het ook mogelijk om  voor specifieke personal coaching met video begeleiding te kiezen. Behalve de reguliere circuitdagen biedt Trackdays4all ook “Trackday 4 starters” aan. De ideale circuittraining voor diegenen die hun eerste meters op het circuit willen maken.

Ducati SportClassic 1000 – Marathonmotor

In 2012 hebben Ducati en Trackdays4all de Panigale Experience opgezet voor motorrijders die de Panigale 1199 wilden testen op het circuit. Dit houdt in dat deelnemers die een circuittraining hebben geboekt bij Trackdays4all een testrit kunnen maken van ongeveer 20 minuten. Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om naast de Panigale V2 en de Panigale V4S de sportieve Streetfighter V4S te testen. De Panigale Experience wordt mede mogelijk gemaakt door onze bandenpartner Pirelli.

Trackdays4All

In oktober vorig jaar heeft Kevin Valk Trackdays4all overgenomen van Jeroen Versteeg. In ruim 21 jaar heeft Jeroen van Trackday4all een internationale organisatie gemaakt met meer dan 15.000 klanten uit heel Europa en circuittrainingen in Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal. Ducati wenst Kevin alle succes in de toekomst en is verheugd de professionele samenwerking te kunnen continueren.

Op 17 mei organiseert Ducati samen met Trackdays4all een Ducati Day op Assen. Deze dag is al helemaal volgeboekt.

Voor de volledige kalender van de Trackdays4all circuitdagen en de Trackday 4 starters dag check de website: www.trackdays4all.nl.

Trackdays4All
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen