Trackdays4all sluit overeenkomst met Ducati

Trackdays4all heeft een exclusieve deal gesloten met Ducati North Europe waardoor ze de beschikking krijgen over liefst vier gloednieuwe Ducati’s. En niet zomaar Ducati’s want het gaat hier om de Panigale 1199 S en de 848 EVO Corse.

Deze motoren worden gebruikt door de instructeurs voor de persoonlijke videobegeleiding van Bach’s DV-Productions. Dat is natuurlijk hartstikke leuk voor Bach en zijn vrienden maar het wordt veel mooier. Ook jij kunt gratis op beide modellen proefrijden bij alle circuittrainingen van Trackdays4all.

Meer informatie staat op www.trackdays4all.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?