woensdag 27 september 2023

Grand Prix definitief terug in Lierop

Na meer dan een decennium Grand Prix Motocross op circuit de Herselse bossen in Lierop was het afgelopen jaar erg rustig op het terrein gelegen aan Kerkenhuis. Voor 2012 komt daar gelukkig weer verandering in.

Ofschoon de Grand Prix van Lierop, officieel “GP of Benelux’ genaamd, al geruime tijd op de 2012 kalender van Youthstream prijkte was het nog lange tijd onzeker of de wedstrijd wel echt door zou gaan. Er moesten tussen organisator MAC Lierop enerzijds en promotor Youthstream anderzijds nog wat hobbels worden weggenomen.

Dankzij bemiddeling van de KNMV is er afgelopen week een doorbraak in het overleg gekomen. De contracten zijn getekend zodat MAC Lierop en heel motorcrossminnend Nederland zich kan gaan richten op zaterdag 1 en zondag 2 september.

Behalve de MX1 en MX2 (met de Nederlandse favoriet Jeffrey Herlings) die rijden voor het wereldkampioenschap wordt er in Lierop straks ook gestreden voor de Europese titel in de 250cc.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image