13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Grand Prix definitief terug in Lierop

Na meer dan een decennium Grand Prix Motocross op circuit de Herselse bossen in Lierop was het afgelopen jaar erg rustig op het terrein gelegen aan Kerkenhuis. Voor 2012 komt daar gelukkig weer verandering in.

Ofschoon de Grand Prix van Lierop, officieel “GP of Benelux’ genaamd, al geruime tijd op de 2012 kalender van Youthstream prijkte was het nog lange tijd onzeker of de wedstrijd wel echt door zou gaan. Er moesten tussen organisator MAC Lierop enerzijds en promotor Youthstream anderzijds nog wat hobbels worden weggenomen.

Dankzij bemiddeling van de KNMV is er afgelopen week een doorbraak in het overleg gekomen. De contracten zijn getekend zodat MAC Lierop en heel motorcrossminnend Nederland zich kan gaan richten op zaterdag 1 en zondag 2 september.

Behalve de MX1 en MX2 (met de Nederlandse favoriet Jeffrey Herlings) die rijden voor het wereldkampioenschap wordt er in Lierop straks ook gestreden voor de Europese titel in de 250cc.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen