Grand Prix definitief terug in Lierop

Na meer dan een decennium Grand Prix Motocross op circuit de Herselse bossen in Lierop was het afgelopen jaar erg rustig op het terrein gelegen aan Kerkenhuis. Voor 2012 komt daar gelukkig weer verandering in.

Ofschoon de Grand Prix van Lierop, officieel “GP of Benelux’ genaamd, al geruime tijd op de 2012 kalender van Youthstream prijkte was het nog lange tijd onzeker of de wedstrijd wel echt door zou gaan. Er moesten tussen organisator MAC Lierop enerzijds en promotor Youthstream anderzijds nog wat hobbels worden weggenomen.

Dankzij bemiddeling van de KNMV is er afgelopen week een doorbraak in het overleg gekomen. De contracten zijn getekend zodat MAC Lierop en heel motorcrossminnend Nederland zich kan gaan richten op zaterdag 1 en zondag 2 september.

Behalve de MX1 en MX2 (met de Nederlandse favoriet Jeffrey Herlings) die rijden voor het wereldkampioenschap wordt er in Lierop straks ook gestreden voor de Europese titel in de 250cc.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.