Triptip? Hier!

In de MOTO73 vind je tegenwoordig in elke editie de Triptip: een fraaie toertocht door Nederland, langs bekende en minder bekende trekpleisters, over kronkelende wegen, door pittoreske dorpen en mooie natuurgebieden. De eerste aflevering staat in editie 15 van 2014, die nu in de winkels ligt of hier online te bestellen is. Telkens kun je de route, die over twee pagina’s in de MOTO73 wordt uitgebeeld, op MOTOR.nl downloaden voor Garmin en TomTom.

We kregen echter enkele mailtjes van toerliefhebbers die de route niet konden vinden op de frontpage van MOTOR.nl. Dat kan kloppen, want zoals bovenaan de pagina’s te lezen is, kun je de routes downloaden op www.motor.nl/triptip. De route wordt dus niet telkens op de frontpage gepresenteerd. Om het voor jezelf gemakkelijk te maken voeg je de pagina toe aan je favorieten. Telkens wanneer er een nieuwe MOTO73 in de winkel ligt (of op je deurmat belandt), zal diezelfde dag nog een nieuwe route online komen.

Veel toerplezier!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.