donderdag 18 april 2024

Triptip: Pittoreske plaatsen in Noord-Holland

In de MOTO73 (nr. 25 van 2014) die vanmiddag bij je op de deurmat is beland vind je zoals altijd de Triptip: een tweewekelijkse fraaie toertocht door Nederland, langs bekende en minder bekende trekpleisters, over kronkelende wegen, door pittoreske dorpen en mooie natuurgebieden.

De GPS-route is zoals altijd op MOTOR.nl te vinden, en om precies te zijn hier: www.motor.nl/triptip. Deze route gaat ditmaal door Noord-Holland, langs vele pittoreske plaatsen die de provincie rijk is, tussen Amsterdam en Den Oever. Op de pagina vind je ook alle oude routes, voor het geval Noord-Holland je te ver weg is of voor wanneer je in de decembermaand meer tijd voor handen hebt dan je zou wensen.

Veel plezier!

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen