Triptip: Pittoreske plaatsen in Noord-Holland

In de MOTO73 (nr. 25 van 2014) die vanmiddag bij je op de deurmat is beland vind je zoals altijd de Triptip: een tweewekelijkse fraaie toertocht door Nederland, langs bekende en minder bekende trekpleisters, over kronkelende wegen, door pittoreske dorpen en mooie natuurgebieden.

De GPS-route is zoals altijd op MOTOR.nl te vinden, en om precies te zijn hier: www.motor.nl/triptip. Deze route gaat ditmaal door Noord-Holland, langs vele pittoreske plaatsen die de provincie rijk is, tussen Amsterdam en Den Oever. Op de pagina vind je ook alle oude routes, voor het geval Noord-Holland je te ver weg is of voor wanneer je in de decembermaand meer tijd voor handen hebt dan je zou wensen.

Veel plezier!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.