Triptip: Von Nederweert nach Nieder Rhein

In editie 17 van MOTO73 is een fijne triptip te vinden met slingerwegen door open gebieden en smalle binnendoorweggetjes. Wanneer je zin hebt om ook nog terug in de tijd te gaan dan is deze route voor jou geschreven.

De route begint in Nederweert en via Venlo maak je de oversteek naar Duitsland. Hier rijd je door dorpjes zoals Kalkar naar de eindbestemming Nieder Rhein toe. Nog maar net onderweg kom je het natuurgebied ‘De Zoom’ tegen, een cultuurbos afgewisseld met loofhoutbosjes en heide. De volgende stop kun je maken in Kessel voor een twaalfde-eeuws kasteel, voordat je doorrijdt naar Venlo toe. In Duitsland geniet je van de strakke wegen en de stille plaatsen met als hoogtepunt de Wasserburg van Anholt met een histoirische tuin en park.

Naast deze Triptip vind je in de MOTO73 ook altijd nog één of meerdere toerisme-verhalen. De GPS-route is voor de Garmin en TomTom op MOTOR.nl te vinden: www.motor.nl/triptip. Veel rijplezier!

Productie: Tom Boudewijns

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.