donderdag 18 april 2024

Triumph bekent kleur

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Triumph Motorcycles presenteert een groot aantal nieuwe kleurstellingen voor haar 2015 modelrange.  Dit betekent dat er nieuwe kleuren aankomen voor de Tiger Explorer, Speed Triple, Street Triple (R), Trophy SE, T100, Scrambler en Daytona 675R.
 
Het thema voor de Explorer, Street Triple en Speed Triple is rood. Zo wordt de Tiger Explorer in een opvallend metallic Cranberry Red uitgevoerd en onderstreept Triumph de sportieve karakters van de Street en de Speed met Diablo Red. De R versies van de Daytona en de Street Triple bezorgen je rillingen over je rug in de nieuwe Matt Phantom Black kleurstelling, waarbij het rode subframe nog meer in het oog springt. De Scrambler draait de rollen van de bestaande kleurencombinatie Lunar Silver/ Diablo Red om en maakt rood de bovenliggende partij. Kleurrijker dan ooit te voren zal de Bonneville T100 maar liefst twee kleurencombinaties toevoegen aan de bestaande opties. De nieuwe kleurstellingen Intense Orange/ Jet Black en Caspian Blue/ Jet Black, beide uitgevoerd met Aluminium Silver spatborden,  geven de T100 een frisse en nog altijd stijlvolle uitstraling. En “Last but not least” zal de Trophy SE verkrijgbaar zijn in Phantom Black.
 
Naast de nieuwe kleuren zullen de populaire huidige kleuren gewoon leverbaar blijven.  Alle nieuwe kleuren zijn per direct leverbaar bij de officiële Triumph Motorcycle dealer op de genoemde  modeljaar 2015 Triumph motoren, met uitzondering van de Daytona 675R en Street Triple R, die eind juni beschikbaar komen.
 
OVERZICHT
– Tiger Explorer: nieuw Cranberry Red, blijvend leverbaar Crystal White en Graphite
– Speed Triple: nieuw Diablo Red, blijvend leverbaar Crystal White en Phantom Black
– Street Triple R: nieuw Matt Phantom Black, blijvend leverbaar Crystal White en Matt Graphite
– Trophy SE: nieuw Phantom Black, blijvend leverbaar Pacific Blue
– T100: nieuw Intense Orange/Jet Black/ Aluminium Silver en Caspian Blue/Jet Black/ Aluminium
– Silver, blijvend leverbaar Jet Black/ Cranberry Red en Fusion White / Aurum Gold
– Scrambler: nieuw Diablo Red/Lunar Silver, blijvend leverbaar Matt Pacific Blue
– Daytona 675R: nieuw Matt Phantom Black, blijvend leverbaar Crystal White/ Jet Black

[justified_image_grid ids=20367,20368,20369,20370,20371,20372,20373]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen