13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Triumph Bollenstreek tweede kerstdag open

Alsof er niets aan de hand is. Triumph Bollenstreek opent maandag 26 december, inderdaad tweede kerstdag, gewoon de deuren. Al vanaf 11.00 uur ben je welkom. Dé vluchtlocatie bij uitstrek sluit pas om 18.00 uur dus dat is zeven uur gratis plezier.

Traditioneel heeft Triumph Bollenstreek de lekkerste oliebollen, krentenbollen en natuurlijk de inmiddels beroemde appelflappen speciaal voor je ingekocht. Om dat in stijl weg te spoelen, staat de warme glühwein klaar.

Natuurlijk gaat alles gepaard met leuke aanbiedingen. Surf daarvoor naar www.triumphbollenstreek.nl. Op deze site staat ook alle overige informatie en de routebeschrijving.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen