Triumph Bollenstreek tweede kerstdag open

Alsof er niets aan de hand is. Triumph Bollenstreek opent maandag 26 december, inderdaad tweede kerstdag, gewoon de deuren. Al vanaf 11.00 uur ben je welkom. Dé vluchtlocatie bij uitstrek sluit pas om 18.00 uur dus dat is zeven uur gratis plezier.

Traditioneel heeft Triumph Bollenstreek de lekkerste oliebollen, krentenbollen en natuurlijk de inmiddels beroemde appelflappen speciaal voor je ingekocht. Om dat in stijl weg te spoelen, staat de warme glühwein klaar.

Natuurlijk gaat alles gepaard met leuke aanbiedingen. Surf daarvoor naar www.triumphbollenstreek.nl. Op deze site staat ook alle overige informatie en de routebeschrijving.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?