Kerstpuzzel MOTOR Magazine

De donkere dagen voor Kerstmis behoren traditiegetrouw te worden ingevuld met het oplossen van de MOTOR Magazine-kerstpuzzel. Dit jaar geen uitlaten, koplampen of instrumentenpanelen om te determineren, maar een complete hybride motorfiets!

Wat we hebben gedaan, is van zeven verschillende motorfietsen enkele unieke en kenmerkende onderdelen pakken om daarvan onze eigen ‘kerstpuzzelfiets’ te bouwen. We hebben de meeste getest, maar een enkeling niet, dus let goed op! De combinatie jaargang MOTOR Magazine en MOTOR-jaarboek moet je uit de brand kunnen helpen, maar internet kan natuurlijk ook je beste vriend zijn.

In MOTOR Magazine 25/26, nu verkrijgbaar, staat helder uitgelegd hoe je mee kunt doen aan deze kerstpuzzel en wat je kunt winnen. Maar wij verklappen nu al dat de hoofdprijs een pak van REV’IT! is dat voor dik 400 euro te koop is. Tel uit je winst!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.