13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kerstpuzzel MOTOR Magazine

De donkere dagen voor Kerstmis behoren traditiegetrouw te worden ingevuld met het oplossen van de MOTOR Magazine-kerstpuzzel. Dit jaar geen uitlaten, koplampen of instrumentenpanelen om te determineren, maar een complete hybride motorfiets!

Wat we hebben gedaan, is van zeven verschillende motorfietsen enkele unieke en kenmerkende onderdelen pakken om daarvan onze eigen ‘kerstpuzzelfiets’ te bouwen. We hebben de meeste getest, maar een enkeling niet, dus let goed op! De combinatie jaargang MOTOR Magazine en MOTOR-jaarboek moet je uit de brand kunnen helpen, maar internet kan natuurlijk ook je beste vriend zijn.

In MOTOR Magazine 25/26, nu verkrijgbaar, staat helder uitgelegd hoe je mee kunt doen aan deze kerstpuzzel en wat je kunt winnen. Maar wij verklappen nu al dat de hoofdprijs een pak van REV’IT! is dat voor dik 400 euro te koop is. Tel uit je winst!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen