vrijdag 19 april 2024

Kerstpuzzel MOTOR Magazine

De donkere dagen voor Kerstmis behoren traditiegetrouw te worden ingevuld met het oplossen van de MOTOR Magazine-kerstpuzzel. Dit jaar geen uitlaten, koplampen of instrumentenpanelen om te determineren, maar een complete hybride motorfiets!

Wat we hebben gedaan, is van zeven verschillende motorfietsen enkele unieke en kenmerkende onderdelen pakken om daarvan onze eigen ‘kerstpuzzelfiets’ te bouwen. We hebben de meeste getest, maar een enkeling niet, dus let goed op! De combinatie jaargang MOTOR Magazine en MOTOR-jaarboek moet je uit de brand kunnen helpen, maar internet kan natuurlijk ook je beste vriend zijn.

In MOTOR Magazine 25/26, nu verkrijgbaar, staat helder uitgelegd hoe je mee kunt doen aan deze kerstpuzzel en wat je kunt winnen. Maar wij verklappen nu al dat de hoofdprijs een pak van REV’IT! is dat voor dik 400 euro te koop is. Tel uit je winst!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen