Triumph en Van Gils samen op de motor

Op zondag 27 september vindt wereldwijd de 10e Distinguished Gentleman’s Ride plaats. Triumph Benelux en Van Gils zijn een samenwerking aangegaan om in de Benelux het evenement te ondersteunen, deelnemers te stimuleren om geld in te zamelen en zelf ook een bijdrage te leveren aan de fondsenwerving.

De DGR van dit jaar is nog nooit zo relevant geweest als we kijken naar de uitdagingen waar de wereld nu voor staat. Op deze dag worden duizenden goedgezinde burgers wereldwijd uitgenodigd om hun beste pak te dragen om dit jaar alléén op hun motor te rijden en fondsen te werven ter ondersteuning van het onderzoek tegen prostaatkanker en ter ondersteuning van de geestelijke gezondheid.

De samenwerking tussen beide partijen bestaat uit :

  • Plaatsing van Triumph motoren uit de Modern Classics-serie in geselecteerde Van Gils-stores in : Amsterdam, Rotterdam, Breda, Gent, Antwerpen, Roeselare en Luik
  • De mogelijkheid om in de periode van 5 t/m 27 september uw Van Gils pak DGR te laten labelen

Get your VanGils-suit DGR-labeled

In de periode van 5 september t/m 27 september kun je bij alle Van Gils brandstores in de Benelux het aangekochte Van Gils–pak laten labelen met een speciaal DGR/Triumph-label voor een bedrag van € 50,- extra. Deze opbrengst wordt direct gedoneerd aan de DGR voor de Movember Foundation.

Samenwerking

Triumph en Van Gils zijn blij met de samenwerking. Elegant, iconisch, & karaktervol zijn elementen die beide merken verenigen. In het kader van haar Road to Success missie begon Van Gils vorig jaar met een samenwerking met de DGR in Antwerpen en is trots deze nu uit te kunnen bouwen voor de Benelux. Triumph ziet de samenwerking als een gelegenheid om de DGR2020 onder de aandacht te brengen bij een groter publiek via A1 & high-traffic locations, exposure voor het Triumph merk te genereren op plaatsen waar men het niet verwacht en tevens met een sterk A-merk de merkwaarden van de DGR uit te dragen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?