Triumph Groningen wint Project Street Twin

Afgelopen zondag op de Motorbeurs in Utrecht trok Triumph Groningen met hun “Salt Lake Racer” aan het langste eind tijdens de finale van Project Street Twin!

Het team uit Groningen, onder de bezielende leiding van Leonard Wagenmakers,  nam het in de finale op tegen de “Street Tracker” van Triumph Wevelgem.  Deze finale ging al van start op het Salon in Brussel, waar net als op de Motorbeurs in Utrecht, bezoekers hun stem konden uitbrengen op hun favoriet.  Na het tellen van de 836 stemmen in Brussel had Triumph Wevelgem, met 15 stemmen verschil, een lichte voorsprong opgebouwd. Op eigen bodem viel het handgeklopte plaatwerk van de “Salt Lake Racer” duidelijk beter in de smaak, waarmee Groningen de overwinning, met in totaal 294 stemmen verschil, naar zich toe wist te trekken. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?