Triumph komt met stijlvolle special

Om de banden met het Ace café in londen te versterken heeft Triumph afgelopen weekend een speciale editie uitgebracht. Op het evenement Brighton Burn Up was deze wit-zwarte café-racer voor het eerst te zien. De Thruxton valt op door zijn mooie styling, die afgerond wordt door het logo van het Ace Café, een racing stripe over de tank, bar end-spiegels, het oxblood zadel en de afneembare zadelkap. Op het stuur tref je nog een uniek logoplaatje aan. De Thruxton Ace, zoals ie officieel heet, is in Nederland vanaf december verkrijgbaar en gaat 11.490 euro kosten. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?