MOTO73 zoekt motoren!

Zo, wat kunnen wij slecht photoshoppen hé? Klopt helemaal, maar we hebben je aandacht voor onze zoektocht. Een zoektocht naar eigenaren van de nieuwe KTM 1290 Super Duke R en de BMW R1200GS. MOTO73 maakt namelijk een reportage over verschillende motorfietsen die relatief nieuw zijn in motorland, en hun kersverse eigenaren.

En als het dan óók nog even uitkomt, ben je maandag 22 september beschikbaar voor fotografie van jou en je motor. Lijkt je dit wat? Dan ontvangt MOTO73 graag je reactie op redactie@moto73.nl. We horen graag van je!

UPDATE 15:22
Met dank aan Rene van Verpalen Motors is er al een Super Duke geregeld!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.