Triumph presenteert 2019 modellen in Hilversum

Op zaterdag 8 december  presenteert Triumph haar nieuwe 2019 modellen tijdens het Triumph Preview Event in Museum Beeld & Geluid in Hilversum.

Triumph laat in het museum Beeld & Geluid in Hilversum aan haar fans gratis nieuwste 2019 modellen zien. Hiervoor hoef je dus niet meer naar de Motorbeurs Utrecht, maar kun je terecht in Hilversum. Een paar maanden arriveren de 2019 modellen bij de dealer.

Na het introduceren van de nieuwe Street Twin, Street Scrambler, T120 Ace, T120 Diamond en de Scrambler 1200 tijdens de afgelopen weken, kan de Britse motorfabrikant niet wachten om deze sensationele nieuwe modellen in levenden lijve aan het publiek te tonen. Naast de reeds aangekondigde modellen hebben wij ook nog wat verassingen in petto. Alleen zij die komen kijken weten waarover we spreken.

Vanwege het enorme succes uit voorgaande jaren heeft Triumph besloten het succesvolle concept van de Preview Evenementen te continueren en dit jaar te kiezen voor de multimediale omgeving van Beeld & Geluid in Hilversum.

Geïnteresseerde motorrijders zijn van harte welkom tijdens het TRIUMPH Preview Evenement in Hilversum op zaterdag 8 december tussen 10:00 en 17:00. Houd de website en de Facebookpagina van Triumph Motorcycles in de gaten om je aan te melden. Toegang is gratis echter voorregistratie is verplicht, evenals het bezit van een motorrijbewijs.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?