Triumph toont Speed Triple RS tijdens Road Show

Geen Motorbeurs Utrecht voor de Triumph Speed Triple S en RS, wel een road show langs heel veel Triumph dealers.

Agressief, wendbaar en doelgericht. Dat waren de kernwoorden waarmee in 1994 de eerste Triumph Speed Triple werd vormgegeven. En daarmee werd de basis voor een factory streetfighter gelegd.

In 2018 gaat het verhaal verder, want ook de 2018 Speed Triple bouwt voort op de balans tussen vermogen, handelbaarheid en inzetgebied. Deze Speed Triple is dan ook de sterkste ooit. De nieuwe S- en RS modellen zijn op alle mogelijke manieren verbeterd, waarbij de RS het hoogste uitrustingsniveau ooit heeft.

De nieuwe Speed Triple RS staat eind april bij de Triumph dealer, de S komt in mei. Triumph laat ook weten dat het niet op de Motorbeurs Utrecht aanwezig is. In plaats daarvan organiseert Triumph een road show.

Klik voor het tourschema van de Triumph Road Show

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?