maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Triumph toont Speed Triple RS tijdens Road Show

Geen Motorbeurs Utrecht voor de Triumph Speed Triple S en RS, wel een road show langs heel veel Triumph dealers.

Agressief, wendbaar en doelgericht. Dat waren de kernwoorden waarmee in 1994 de eerste Triumph Speed Triple werd vormgegeven. En daarmee werd de basis voor een factory streetfighter gelegd.

In 2018 gaat het verhaal verder, want ook de 2018 Speed Triple bouwt voort op de balans tussen vermogen, handelbaarheid en inzetgebied. Deze Speed Triple is dan ook de sterkste ooit. De nieuwe S- en RS modellen zijn op alle mogelijke manieren verbeterd, waarbij de RS het hoogste uitrustingsniveau ooit heeft.

De nieuwe Speed Triple RS staat eind april bij de Triumph dealer, de S komt in mei. Triumph laat ook weten dat het niet op de Motorbeurs Utrecht aanwezig is. In plaats daarvan organiseert Triumph een road show.

Klik voor het tourschema van de Triumph Road Show

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen