vrijdag 29 maart 2024

Troonwisseling

Wissel ook eens van troon en laat je eigen motor of scooter staan en rij dit seizoen op een oranje Yamaha Xenter. Wij geven een aantal lezers van MOTO73 de kans om vanaf Koninginnedag zes maanden op een splinternieuwe Xenter 125 te rijden, de nieuwe, lichte stadsscooter van Yamaha.

Laat in het formulier hieronder je gegevens achter én je motivatie  waarom jij met een oranje Yamaha op pad wilt in het oplossingsveld. Het beste plan wint uiteraard. We zullen met enige regelmaat op deze pagina’s berichten hoe het de oranje Xenter vergaat, dus het is wel de bedoeling dat je iets bedenkt waarmee je jezelf in de kijker rijdt. Wees wel snel, want je moet je uiterlijk 21 april hebben ingeschreven! 

En weet je wat we ook nog doen: die mensen die de oranje Yamaha gaan rijden, krijgen er een bijpassende IceWatch bij!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen