Troonwisseling

Wissel ook eens van troon en laat je eigen motor of scooter staan en rij dit seizoen op een oranje Yamaha Xenter. Wij geven een aantal lezers van MOTO73 de kans om vanaf Koninginnedag zes maanden op een splinternieuwe Xenter 125 te rijden, de nieuwe, lichte stadsscooter van Yamaha.

Laat in het formulier hieronder je gegevens achter én je motivatie  waarom jij met een oranje Yamaha op pad wilt in het oplossingsveld. Het beste plan wint uiteraard. We zullen met enige regelmaat op deze pagina’s berichten hoe het de oranje Xenter vergaat, dus het is wel de bedoeling dat je iets bedenkt waarmee je jezelf in de kijker rijdt. Wees wel snel, want je moet je uiterlijk 21 april hebben ingeschreven! 

En weet je wat we ook nog doen: die mensen die de oranje Yamaha gaan rijden, krijgen er een bijpassende IceWatch bij!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?