Win SBK-paddockpassen!

We hebben namelijk gratis toegangskaarten weg te geven! Dat scheelt al snel heel veel tientjes, want win je dan kost het je dus enkel nog de rit naar het circuit en terug. Voor deze Tissot-actie hebben we vijf maal twee paddockpassen plus kaarten voor de Stekkenwaltribune weg te geven. Vooral die paddockkaarten zijn erg interessant. Want bij het WK Superbike loop je zomaar Carlos Checa, Marco Melandri of Kenan Sofuoglu tegen het lijf. Of Michael van der Mark natuurlijk.

Daarnaast worden in de grote hospitality van de organisatie na de race alle podiumfinishers uitgebreid geïnterviewd. Dichterbij kun je gewoon niet komen. Of wacht, toch wel want Pata Honda heeft weer een grote steiger in de pitbox staan. Wees meer dan welkom. Wat je moet je om hiervoor in aanmerking te komen? Onderstaand formulier invullen, dat is alles! Hopelijk tot op Assen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.