Trophy Team in ISDE

Het Nederlandse Trophy Team is als vijfde geëindigd in het eindklassement van de Zesdaagse in Finland. De mannen van het Junior Trophy Team werden elfde. Snelste rijders waren Hans Vogels, Lucas Dolfing en Mark Wassink.

Officiële volgrijder Peter Lenselink kijk tevreden terug op het Zesdaagse-avontuur: "Ik denk we het hele Zesdaagse gebeuren op een hele goede en hele nette manier hebben afgewerkt. En ze hebben de klus allemaal geklaard. We kunnen terug kijken op een hele mooie Zesdaagse. Op naar volgend jaar."
 
De eindstanden:
E1: 1. Eero Remes; 2. Juha Salminen; 3. Lorenzo Santolini
E2: 1. Kurt Caselli; 2. Luis Correia; 3. Cristobal Guerrero
E3: 1. Marko Tarkkala; 2. Ivan Cervantes; 3. Valtteri Salonen
Scratch na dag 6: 1. Remes; 2. Salminen; 3. Tarkkala
World Trophy: 1. Finland; 2. Spanje; 3. USA;  5. NEDERLAND.
Junior Trophy: 1. Frankrijk; 2. Zweden; 3. Great-Britain; 11. Nederland
 
Nederlandse teamrijders:
19e Hans Vogels (10e E2) Goud
33e Mark Wassink (8e E3) Goud
41e Amel Advokaat (9e E3) Goud
47e Ralph Hubers (14e E1) Zilver
58e Erwin Plekkenpol (31e E2) Zilver
69e Robin Nijkamp (35e E2) Zilver
70e Erald Lammertink (36e E2) Zilver
86e Lucas Dolfing (19e E3) Zilver
100e Ismo ten Velde (52e E2) Zilver
 
Bron: KNMV
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.