TT Tribunegids

Download ‘m, deze TT Tribunegids en zet hem op je smartphone of tablet. Hij is onmisbaar als je een plekje langs het circuit hebt gevonden en af en toe even de draad kwijt bent. En zelfs als je de races via tv of internet kijkt, is het een handige gids. Boeiend zijn ook de gegevens over het circuit die we op een rijtje hebben gezet, zodat ook het Drentse asfalt geen geheimen meer voor je heeft. Jorge Lorenzo wordt speciaal voor deze gids geïnterviewd en hij geeft zijn visie op de baan waaraan hij zeer wisselende herinneringen heeft. Mooie races toegewenst! Klik hier om te downloaden.

Neem je geen smartphone of tablet mee? Hij zit ook in MOTO73 13, die nu in de winkel ligt!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.