Aftellen naar de TT: woensdag

De komende avonden geven we je telkens het programma voor de volgende dag. Wordt er al getraind, wanneer beginnen de kwalificaties, wat is er in het centrum van Assen te doen en waar kun je later deze week je motorfiets gratis bewaakt parkeren? 

Morgen, woensdag, heb je de kans enkele TT-coureurs in het centrum van Assen te ontmoeten. Vanaf 13.00 uur is er op de Brink in het centrum van Assen een Meet & Greet met zeven rijders. Stefan Bradl, Scott Redding en Cal Crutchlow zullen daarbij aanwezig zijn. Dé kans om een MotoGP-coureur van dichtbij te ontmoeten. Maar je kunt ook kennismaken met de Nederlandse Moto3-rijders Scott Deroue, Bryan Schouten, Thomas van Leeuwen en Jasper Iwema.

De kermis op het Abel Tasmanplein draait al vanaf het weekend. In het centrum van Assen kun je vanaf 20.00 uur genieten van muziek op enkele podia. En wil je motoren zien? Ga dan naar de Steile Wand van Henny Kroeze in de Rolderstraat.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.