Twee nieuwe ABUS-sloten

ABUS brengt dit seizoen twee nieuwe schijfremsloten. Als opvolger van de Granit Quick 37/60 Maxi en Mini presenteren ze nu twee verbeterde varianten: de Granit Quick Maxi Pro en de Granit Quick Mini Pro. Deze nieuwe schijfremsloten zijn aan de buitenzijde voorzien van gummi inlays voor meer gebruiksgemak. De diameter van de beugel groeide van 11 mm. naar 13 mm.

Zoals gebruikelijk zijn het slothuis en de beugel vervaardigd uit gehard speciaal staal en beschikt de beugel over een dubbele vergrendeling. Het slot is rondom beveiligd tegen uitboren en de ABUS Plus cilinder, afsluitbaar door een stofkapje, biedt bescherming tegen intelligente kraakmethodes, zoals picking. Het gewicht is 640 gram voor de Maxi Pro en 570 gram voor de Mini Pro.

De sleutel met LED-verlichting vergroot het bedieningsgemak in het donker. De bijgeleverde Disc Memory sleutelhanger herinnert de motorrijder aan het verwijderen van het schijfremslot vóór vertrek. De adviesverkoopprijzen zijn ongewijzigd. De Granit Quick Maxi Pro kost 104,99, de Granit Quick Mini Pro 94,99 euro.

Vanzelfsprekend beschikken de sloten over de meest recente ART-goedkeuring. Verkrijgbaar vanaf april.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.