Tweede Pinksterdag korting op oordoppen en gratis eten en drinken bij Alpine

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Dankzij het mooie weer trekken veel mensen er met Pinksteren op uit. Alpine Hearing Protection organiseert op Tweede Pinksterdag speciaal voor motorrijders de Alpine Oordoppendag.  Maak een toertocht langs Soesterberg en koop onder het genot van een kop koffie je oordoppen op maat met flinke korting! 

De lente heeft al van zich laten zien en we zijn al massaal de motor opgestapt. Maar helaas kom je na een lange tocht vaak met een piep in je oren thuis. Die piep wordt veroorzaakt door het enorme geluidsniveau van de windruis onder de helm. Geluid begint schadelijk te worden vanaf 80 dB.  Helmentesten hebben uitgewezen dat het geluidsniveau van  de windruis onder de helm bij 100 km/u al kan oplopen tot 94 dB en daarmee loop je al na 15 minuten kans op een gehoorbeschadiging. 

Gelukkig heeft Alpine verschillende gehoorbeschermers speciaal voor motorrijders ontwikkeld. De beste en meest comfortabele oordoppen zijn otoplastieken. Deze oordoppen op maat dempen de windruis maar het overige wegverkeer, een navigatiesysteem én natuurlijk de motor zelf, blijven voldoende hoorbaar.

Op Tweede Pinksterdag, maandag 25 mei organiseert Alpine van 12.00 tot 15.00 uur de Alpine Oordoppendag. Alleen op die dag gelden de volgende spectaculaire aanbiedingen:

– €89,- in plaats van €109,- voor een set zachte otoplastieken! 

Je bent van harte welkom aan de Amersfoortsestraat 70d in Soesterberg. Dit is natuurlijk meteen een leuk moment voor een Pinkstertoertocht over bijvoorbeeld de Utrechtse Heuvelrug. Meld je van tevoren aan op www.alpine.nl/dag zodat wij genoeg koffie en lekkers kunnen inslaan!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?