Uitlaat met volumeknop

Echt nieuw! De Remus CustomCone voor de Harley-Davidson Night Rod. Een wel heel speciaal compleet systeem in matzwarte finish. Uiteraard is de uitlaat lichter dan de standaard versie, de helft zelfs, en is er meer vermogen voor handen. Maar nu echt jullie aandacht: de hoeveelheid geluid kan bepaald worden door het MCS-systeem.

 

Met dit Mechanical Controlled-systeem bepaal je door te draaien aan een knop het geluidsvolume. Inderdaad, net als bij een radio. Je kunt kiezen voor een systeem dat aan de strenge ECE-keuringseisen voldoet of, met een draai aan de MCS-knop, voor een open systeem zonder goedkeuring.

 

Een compleet Remus CustomCone, met Mechanical Controlled-systeem, is leverbaar voor 1700 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.