vrijdag 8 december 2023

Unieke kans: Marathonmotor-deelnemer in de herfst

Het had eigenlijk al flink moeten regenen, waaien en fris moeten zijn, maar dat is het niet! En dat geeft unieke kansen, zoals Marathonmotor-deelnemer worden in de herfst. Met lekker weer! Rijden dus. Doe jij dat op een motor met flink wat kilometers en heb je het merendeel zelf gereden? Dan zijn wij voor de rubriek Marathonmotor op zoek naar jou. Het maakt ons niet uit of je die kilometers in vier jaar of in 25 jaar bij elkaar hebt gereden, zolang je dat maar (grotendeels) zelf gedaan hebt. 

Vind je het leuk om een keer je eigen (motor)verhaal, en dat van je motor, met ons te delen, geef je dan op voor de rubriek Marathonmotor en stuur een mailtje naar marathonmotor@mpsadventure.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen