V-Strom 1000 Concept naar Utrecht

Allroads verkopen. Het is daarom niet vreemd dat Suzuki met een opgepimpte V-Strom 1000 komt. Die nieuwe V-Strom is uitgerust met een nieuw ontwikkeld 1000cc V-twin, waarbij de aandacht vooral uitging naar veel bruikbaar koppel in elke versnelling. De motorfiets is voorzien van een aluminium lichtgewicht frame wat een positieve invloed moet gaan hebben op de rijeigenschappen. De nieuwe V-Strom heeft fraaie 10-spaaks velgen en beschikt over radiaal gemonteerde Tokico-remklauwen.

Naast het ABS is de V-Strom ook uitgerust met een traction control systeem. De goudkleurige upside-down voorvorkpoten geven de Japanner een mooie uitstraling en moeten, in combinatie met de instelbare achterschokbreker en het eerder genoemde frame, voor een goede wegligging en beter rijcomfort zorgen.

De Adventure Sports is uitgerust met een compleet geïntegreerde kofferset.  De nieuwe V-Strom 1000 is op de Intermot in Keulen gepresenteerd als een conceptmodel en zal naar verwachting eind 2013 beschikbaar zijn. Goed nieuws is dat de dikke 1000 ook tijdens de MOTORbeurs Utrech z´n opwachting zal maken. Heb je mooi extra bedenktijd want realiseer je dat de nieuwe V/Strom beter eruit ziet in het echt dan op de foto´s.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?