V-strom van 2012

De Suzuki V-Strom 650 met ABS is puur afgeslankt. Hij verliest voor het modeljaar 2012 maar liefst zes kilogram. Daarnaast levert het nieuw ontwikkelde 650 cc V-Twin motorblok 2 pk meer vermogen en heeft het een hoger koppel in het lage en midden toerengebied.

Voor extra comfort heeft de Soes een nieuw zadel met meer grip en een slanker gestileerde benzinetank gekregen. Daarnaast biedt de nieuwe V-Strom goede windbescherming door het in drie standen verstelbare windscherm.

De allrounder staat bij jouw Suzuki dealer voor de adviesprijs van € 9.699,- inclusief ABS. Hij is te koop in de kleuren wit, oranje en zwart.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?