vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

V-strom van 2012

De Suzuki V-Strom 650 met ABS is puur afgeslankt. Hij verliest voor het modeljaar 2012 maar liefst zes kilogram. Daarnaast levert het nieuw ontwikkelde 650 cc V-Twin motorblok 2 pk meer vermogen en heeft het een hoger koppel in het lage en midden toerengebied.

Voor extra comfort heeft de Soes een nieuw zadel met meer grip en een slanker gestileerde benzinetank gekregen. Daarnaast biedt de nieuwe V-Strom goede windbescherming door het in drie standen verstelbare windscherm.

De allrounder staat bij jouw Suzuki dealer voor de adviesprijs van € 9.699,- inclusief ABS. Hij is te koop in de kleuren wit, oranje en zwart.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelFilm> Isle of Man DVD
Volgend artikelNieuwe motoren 2012

Gerelateerde artikelen