Vacature: Motor.NL zoekt een chauffeur

Alle motortesten die je in MOTO73 ziet, worden door de redactie zelf gemaakt. Alle vergelijkingstesten worden in Nederland gereden, iets dat een behoorlijke logistieke klus met zich mee brengt. Alle testmotoren moeten immers naar de redactie gebracht worden en daarna weer weggebracht. En dat zijn er per jaar meer dan tweehonderd! Tel daarbij ook nog her en der een rij-klusje voor Classic & Retro, Promotor Magazine en Motor.NL en je weet genoeg: de Renault Master van onze redactie staat niet veel stil!

Voor deze logistiek zijn we nu op zoek naar een nieuwe chauffeur. Het liefst iemand die in de buurt van Hilversum woont, op oproepbasis beschikbaar is en zowel handig als uiterst voorzichtig is met motoren. De Renault Master beschikt over een inrij-plaat en de nodige hulpmiddelen om de motoren goed vast te zetten. Je wordt per uur betaald.

Update 17 juli 2019: We zijn werkelijk overspoeld met reacties, waarvoor dank! Bij deze is de inschrijving gesloten. Iedereen die heeft gereageerd, krijgt vandaag een reactie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur