22.3 C
Nederland
vrijdag 20 mei 2022

Vacature: Motor.NL zoekt een chauffeur

Alle motortesten die je in MOTO73 ziet, worden door de redactie zelf gemaakt. Alle vergelijkingstesten worden in Nederland gereden, iets dat een behoorlijke logistieke klus met zich mee brengt. Alle testmotoren moeten immers naar de redactie gebracht worden en daarna weer weggebracht. En dat zijn er per jaar meer dan tweehonderd! Tel daarbij ook nog her en der een rij-klusje voor Classic & Retro, Promotor Magazine en Motor.NL en je weet genoeg: de Renault Master van onze redactie staat niet veel stil!

Voor deze logistiek zijn we nu op zoek naar een nieuwe chauffeur. Het liefst iemand die in de buurt van Hilversum woont, op oproepbasis beschikbaar is en zowel handig als uiterst voorzichtig is met motoren. De Renault Master beschikt over een inrij-plaat en de nodige hulpmiddelen om de motoren goed vast te zetten. Je wordt per uur betaald.

Update 17 juli 2019: We zijn werkelijk overspoeld met reacties, waarvoor dank! Bij deze is de inschrijving gesloten. Iedereen die heeft gereageerd, krijgt vandaag een reactie.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen