zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vacature: Motor.NL zoekt een chauffeur

Alle motortesten die je in MOTO73 ziet, worden door de redactie zelf gemaakt. Alle vergelijkingstesten worden in Nederland gereden, iets dat een behoorlijke logistieke klus met zich mee brengt. Alle testmotoren moeten immers naar de redactie gebracht worden en daarna weer weggebracht. En dat zijn er per jaar meer dan tweehonderd! Tel daarbij ook nog her en der een rij-klusje voor Classic & Retro, Promotor Magazine en Motor.NL en je weet genoeg: de Renault Master van onze redactie staat niet veel stil!

Voor deze logistiek zijn we nu op zoek naar een nieuwe chauffeur. Het liefst iemand die in de buurt van Hilversum woont, op oproepbasis beschikbaar is en zowel handig als uiterst voorzichtig is met motoren. De Renault Master beschikt over een inrij-plaat en de nodige hulpmiddelen om de motoren goed vast te zetten. Je wordt per uur betaald.

Update 17 juli 2019: We zijn werkelijk overspoeld met reacties, waarvoor dank! Bij deze is de inschrijving gesloten. Iedereen die heeft gereageerd, krijgt vandaag een reactie.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen