dinsdag 18 juni 2024

Vakantie Toerstick Europa

Stel je eens voor 1226 vakanties in 20 verschillende landen voor de prijs van € 49,- Via de mooiste weggetjes en langs heel veel bezienswaardigheden toer je door Europa. Natuurlijk zijn er vanuit Nederland en terug, ook verschillende mooie toertochten uitgezet.

Zelf je vakantie samenstellen, lang of kort, alles kan.
De keus is aan jou, wil je overnachten in een hotel, pension, camping of in je camper, alles is mogelijk. Het aantal dagen dat je vakantie wilt gaan houden is onbeperkt, want natuurlijk kun je ook rustdagen inplannen. 

Doordat de vakantiebestemmingen op mooie bekende plekjes liggen, zal op goed geluk overnachten geen probleem zijn. Ga genieten, goedkoper en mooier kan niet. De tochten die op de stick staan, kunnen zowel met de motor, met de auto en met de fiets gereden worden.

Het enige wat je moet doen is de gewenste route(s) vanaf de stick opslaan en in je navigator, smartphone of tablet laden. (handleiding op de site te downloaden)

Hoe werkt het in de praktijk? Heel eenvoudig: Open de stick in de pc of laptop en er verschijnt een overzicht met alle landen. Kies daar het gewenste land en de gewenste vakantie. Vervolgens heb je de keus uit drie verschillende bestanden per tocht .gpx, gpx track en itn, Klikt met de rechtermuisknop op het gekozen bestand, sla het op in je computer en laad het in je navigator, smartphone of tablet.

Deze unieke “Memorystick” is te koop voor € 49,-. De verzendkosten binnen Nederland betalen wij, verzendkosten naar België zijn € 5,-.

Laat deze unieke kans niet voorbij gaan en grijp hem! Deze geheugenstick met meer dan 1200 vakanties kun je bij ons bestellen via: contact of per e-mail. Bij aankoop graag “Vakantie Toerstick Europa” en je gegevens vermelden in de e-mail.

Bekijk alle tochten rustig via www.tomboudewijns.nl of www.vtotc.nl en vervolgens op “Vakantie Toerstick Europa”.

Foto: TvA

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen