maandag 3 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Valentino Rossi: The Doctor Series deel 1

De door Monster Energy gesponsorde serie over Valentino Rossi komt niet op het witte doek, niet op Netflix, je hoeft er zelfs je computer niet voor te vergallen met torrentsites en wat niet allemaal. Nee, het komt gewoon op Youtube. En wij zorgen dat je de afleveringen zo snel mogelijk hebt. Dit is de eerste!

Aan het woord komen jeugdvrienden, concullega’s en collega’s uit de racerij, oud-leidinggevende en een aantal heel bijzondere verrassingen. Uiteraard stellen we voor voor alles fijn in 1080p te kijken, mits de verbinding het toestaat!

Foto en video: Monster Energy

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen