Valentino Rossi: The Doctor Series deel 1

De door Monster Energy gesponsorde serie over Valentino Rossi komt niet op het witte doek, niet op Netflix, je hoeft er zelfs je computer niet voor te vergallen met torrentsites en wat niet allemaal. Nee, het komt gewoon op Youtube. En wij zorgen dat je de afleveringen zo snel mogelijk hebt. Dit is de eerste!

Aan het woord komen jeugdvrienden, concullega’s en collega’s uit de racerij, oud-leidinggevende en een aantal heel bijzondere verrassingen. Uiteraard stellen we voor voor alles fijn in 1080p te kijken, mits de verbinding het toestaat!

Foto en video: Monster Energy

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.