maandag 29 mei 2023

Van de Wal Husaberg-importeur Andorra

Voormalig Endurance-coureur en winnaar van de Hans de Beaufort-beker Johan van de Wal organiseert al sinds jaar en dag offroad-excursies en -cursussen in de Spaanse Pyreneeën rond de dwergstaat (tevens zijn huidige woonplaats) Andorra. Wie een georganiseerde offroad-reis boekte via de voordelig geprijsde Fly & Ride-formule, kon tot nu toe gebruik maken van de perfect onderhouden KTM 400EXC's. Deze Oostenrijkers werden jarenlang door Johan ingezet voor de klimpartijen naar de 3000 meter hoge bergtoppen iets ten zuiden van Andorra.

Daar komt vanaf dit jaar verandering in, want Johan van de Wal heeft onlangs het importeurschap van Husaberg in Andorra verworven. Dat heeft tot gevolg dat de hele vloot aan KTM's inmiddels is vervangen door de blauw-gele 350 FE's van KTM's zustermerk Husaberg. Zodra de sneeuw van de Spaanse bergflanken is verdwenen gaat het offroad-programma van de Andorra Off-Road Experience weer van start. Thuisbasis van het hele gebeuren is nog steeds hotel Residencia Aldosa dat nog steeds wordt gerund door Bas de Groot en Johan's dochter Marjan van de Wal.

Naast de offroad-arrangementen voor ervaren en minder ervaren terreinrijders bevat het programma ook een aantal allroad- en straatgerichte toerroutes over de geasfalteerde Pyreneeën-passen richting Frankrijk en/of Spanje.

www.motorcycle-experience.com
www.hotel-aldosa-andorra.com

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image