Yamaha FZ8 ABS Race Blu

Afgelopen week is Yamaha Motor Nederland begonnen met de uitlevering van de gelimiteerde Yamaha FZ8 ABS Race Blu. En zeg eerlijk, de twee kleuren staan ‘m echt wel goed. Koop je tussen 20 april en 15 juni een nieuwe Yamaha FZ8 ABS, dan profiteer je van 750 euro inruilpremie! 

Meer informatie staat op www.yamaha-motor.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?