vrijdag 29 maart 2024

Van één euro naar nieuwe Vespa scooter

Breda, 29 januari 2015 – Piaggio Vespa BV ruilt vrijdag 30 januari 2015 om 14.00 uur bij Vespa-dealer Vuijk Scooters Dordrecht een nieuwe Vespa scooter tegen een oud klassiek model van studente Tessa Antoni. De ruil is de afsluiting van het eindproject van haar minor “Management van Creativiteit en Innovatie”, met als doel om van één euro naar een nieuwe Vespa te ruilen.

De studente begon haar project met één euro. Deze ruilde ze voor verschillende producten. Ze ging van een bosje bloemen naar een chocoladeletter en van een Rituals pakket naar Wellnessbonnen. De bonnen wisselde ze in voor kaarten van Holland Zingt Hazes. In ruil voor deze kaarten kreeg ze een hottub. Met acteur Fabian Jansen wist ze deze hottub te ruilen tegen zijn gebruikte klassieke Vespa. Piaggio Vespa BV sluit haar project af door dit oude model in te wisselen tegen een gloednieuwe Vespa.

Michael Ras, PR & Marketing Manager van Piaggio Vespa Benelux: “We waren zeer verrast door dit bijzondere verzoek. We krijgen wel vaker ludieke verzoeken, maar deze sprong er echt uit. Het vergt creativiteit, daadkracht en doorzettingsvermogen om vol te gaan voor een dergelijk doel dat met als startpunt 1 euro onbereikbaar lijkt. Maar het past perfect in onze filosofie, een Vespa is weliswaar geen goedkope scooter, maar we zijn er vanaf overtuigd dat wanneer je echt wilt, het mogelijk moet zijn om een Vespa te bezitten. Tessa doet dat op een wel heel bijzondere manier. Wij waarderen de originaliteit van haar benadering. Het merk Vespa profileert zich binnen onze branche ook als creatief en innovatief. Wij sluiten daarom graag haar eindproject af met een nieuwe Vespa.”

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen