Van één euro naar nieuwe Vespa scooter

Breda, 29 januari 2015 – Piaggio Vespa BV ruilt vrijdag 30 januari 2015 om 14.00 uur bij Vespa-dealer Vuijk Scooters Dordrecht een nieuwe Vespa scooter tegen een oud klassiek model van studente Tessa Antoni. De ruil is de afsluiting van het eindproject van haar minor “Management van Creativiteit en Innovatie”, met als doel om van één euro naar een nieuwe Vespa te ruilen.

De studente begon haar project met één euro. Deze ruilde ze voor verschillende producten. Ze ging van een bosje bloemen naar een chocoladeletter en van een Rituals pakket naar Wellnessbonnen. De bonnen wisselde ze in voor kaarten van Holland Zingt Hazes. In ruil voor deze kaarten kreeg ze een hottub. Met acteur Fabian Jansen wist ze deze hottub te ruilen tegen zijn gebruikte klassieke Vespa. Piaggio Vespa BV sluit haar project af door dit oude model in te wisselen tegen een gloednieuwe Vespa.

Michael Ras, PR & Marketing Manager van Piaggio Vespa Benelux: “We waren zeer verrast door dit bijzondere verzoek. We krijgen wel vaker ludieke verzoeken, maar deze sprong er echt uit. Het vergt creativiteit, daadkracht en doorzettingsvermogen om vol te gaan voor een dergelijk doel dat met als startpunt 1 euro onbereikbaar lijkt. Maar het past perfect in onze filosofie, een Vespa is weliswaar geen goedkope scooter, maar we zijn er vanaf overtuigd dat wanneer je echt wilt, het mogelijk moet zijn om een Vespa te bezitten. Tessa doet dat op een wel heel bijzondere manier. Wij waarderen de originaliteit van haar benadering. Het merk Vespa profileert zich binnen onze branche ook als creatief en innovatief. Wij sluiten daarom graag haar eindproject af met een nieuwe Vespa.”

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?