Van Hooff weer op missie

Na jaren in Zuid-Amerika gebivakkeerd te hebben, is reisjournalist Paul van Hooff terug in Nederland. De reden? Zijn boek, dat afgelopen woensdag gepresenteerd werd in café de Koe, moet een succes worden. De opbrengsten gaat hij namelijk gebruiken voor zijn volgende missie, zijn twee zoontjes naar Europa halen, die nu in Bolivia wonen. In Man in het zadel, zoals de bundel van Pauls avonturen heet, vertelt hij over zijn reis op zijn Moto Guzzi V7 die hem van Noord- naar Zuid-Amerika brengt. 352 Pagina’s blijf je geboeid lezen over het interessante leven van Van Hooff. Het boek is nu te verkrijgen via verschillende kanalen voor € 20,-. 

Om alvast je interesse te wekken voor het boek, heeft Marcus Kingma een interview gehouden met Paul van Hooff, net na de officiële presentatie van Man in het zadel.
Foto: guzzigalore.nl

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?