13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Van Hooff weer op missie

Na jaren in Zuid-Amerika gebivakkeerd te hebben, is reisjournalist Paul van Hooff terug in Nederland. De reden? Zijn boek, dat afgelopen woensdag gepresenteerd werd in café de Koe, moet een succes worden. De opbrengsten gaat hij namelijk gebruiken voor zijn volgende missie, zijn twee zoontjes naar Europa halen, die nu in Bolivia wonen. In Man in het zadel, zoals de bundel van Pauls avonturen heet, vertelt hij over zijn reis op zijn Moto Guzzi V7 die hem van Noord- naar Zuid-Amerika brengt. 352 Pagina’s blijf je geboeid lezen over het interessante leven van Van Hooff. Het boek is nu te verkrijgen via verschillende kanalen voor € 20,-. 

Om alvast je interesse te wekken voor het boek, heeft Marcus Kingma een interview gehouden met Paul van Hooff, net na de officiële presentatie van Man in het zadel.
Foto: guzzigalore.nl

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen