woensdag 27 september 2023

Vanucci: premium motorkleding en bagagesystemen

De naam Vanucci staat synoniem voor premium motorkleding voor sport- en toer motorrijders die waarde hechten aan de hoogste kwaliteit. De collectie omvat alles van enduro pakken voor reizen rond de wereld en sportieve lederen pakken voor snelle ronden op het racecircuit, tot nekwarmers en touring laarzen. Of u nu de voorkeur geeft aan leer of textiel, elk Vanucci kledingstuk biedt hoogwaardige materialen en high-tech functies, zoals Sympatex en Outlast. Hetzelfde geldt voor de intelligent ontworpen en stevige Vanucci bagagesystemen. 

Vanucci is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de meest succesvolle motorkledingmerken in Europa. Daar zijn natuurlijk redenen voor: Vanucci produceert motorkleding met een feel-good factor. Find more information can be found on Vanucci’s overview page. De centrale vraag bij elke productontwikkeling: kloppen veiligheid, comfort, bruikbaarheid en uitstraling? Vanucci vat motorkleding holistisch op, als een systeem van op elkaar afgestemde componenten van de huid tot de buitenste beschermlaag en van top tot teen. Bij Vanucci krijgt u alles uit één hand, in dezelfde hoge kwaliteit. Dit omvat ook vrijetijdskleding die u graag voor en na het rijden draagt en de bagagecollectie die even functioneel als doordacht is.

Bijna elke motorrijder zal bij Vanucci vinden wat hij zoekt. Met de drie verschillende productlijnen Sportivo, Avventura en Urbano is Vanucci breed gepositioneerd en niet alleen ideaal voor de racebaan, maar ook voor elke vorm van reizen of gewoon voor een casual rondje door de stad. Voor de sportieve rijder biedt Vanucci tal van leren jacks zoals de VSJ-2 en bijpassende leren broeken zoals de ART X.1. Voor de tourer is de VAJ-m1 de bestseller en is verkrijgbaar in zwart of beige antraciet. De stadsfietser vindt in de Cordura 2 een motorbroek in vrijetijdsmodel, die met de VUJ-1 en VUG-1 handschoenen kan worden aangevuld tot een perfecte outfit in urban-stijl.

Verjaardagsalarm bij Louis: 30 jaar Vanucci

Het merk Vanucci bestaat nu een volle drie decennia. Louis viert dit dit jaar groots. Voor de fans van het merk zijn er jubileumproducten en hele jubileumoutfits met jubileumkortingen tot wel 57 procent.

Vanucci heeft ook veel nieuwe producten van de Avventura, Sportivo en Urbano productlijnen in haar koker. De Urbano-lijn richt zich op motorkleding die geschikt is voor dagelijks gebruik en niet alleen tijdens het rijden een goed figuur slaat.

Het hoogtepunt van de collectie wordt VANUCCI+ (spreek uit Vanucci Plus), een modulair kledingsysteem dat naar behoefte uit verschillende onderdelen kan worden samengesteld. De eerste producten, het VAJ-1 jack, inclusief membraanjack, thermische voering en stormkraag, hebben zich al bewezen. VANUCCI+ wordt nu verder uitgebreid voor het seizoen 2022.

Louis geeft elke maand tien shopping vouchers ter waarde van 100 euro weg onder alle klanten van het merk. De enige inzendingseis: een foto met Vanucci in actie, of het nu gaat om kleding of bagage, met of zonder motor. Louis heeft hiervoor een extra pagina in de online shop ingericht.

VANUCCI+

Vanucci presenteert met trots: VANUCCI+, het modulaire, individueel configureerbare motorkleding systeem. Flexibel, uitbreidbaar, veranderlijk.

Waarom ontwikkelde Louis een modulair systeem?

  • wilden [PP1] een systeem creëren dat kan meegroeien met de wensen van de klant, dat kan worden aangevuld en uitgebreid zonder alles vanaf nul te moeten kopen. Met VANUCCI+ passen de thermische voering en het klimaatmembraan ook in de tweede jas voor korte trips.
  • We wilden een toegevoegde waarde creëren voor de klant door alle componenten zo te ontwerpen dat ze ook afzonderlijk kunnen worden gedragen. Zo krijgt de klant bijvoorbeeld niet alleen een thermische voering, maar tegelijkertijd een lekker warme jas.
  • We wilden de toegang tot hoogwaardige veiligheidskleding zo laagdrempelig mogelijk maken. Met VANUCCI+ biedt een premium jas of broek altijd een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en kan deze beetje bij beetje worden opgewaardeerd – of niet: in ieder geval betaalt de klant alleen voor de onderdelen die hij echt wil.

Waaruit bestaat het modulaire systeem?

VANUCCI+ bevat alle componenten die samen een compleet motorkledingstuk vormen:

  • Crashbescherming, natuurlijk gecertificeerd, met slijtvast buitenmateriaal en protectoren.
  • Bescherming tegen natheid in een drielaagse constructie met een zeer ademend Sympatex membraan voor onder en over.
  • Bescherming tegen kou met bijzonder doeltreffende Outlast-vulling en temperatuurregulerend Outlast Phase Change-materiaal
  • Accessoires voor meer comfort en individuele pasvorm

Alle onderdelen van het VANUCCI+ modulaire systeem zijn ontworpen om optimaal te functioneren als een eenheid in elke configuratie. Alle materialen en afwerking voldoen aan Vanucci’s hoge prestatienormen.

Link: Louis.nl webshop / Vanucci

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image