maandag 27 mei 2024

Vat die Pad: Van Soweto naar De Wilde Kust

In Long Way to Mandela gaat Michiel van Dam op zoek naar sporen uit de autobiografie van Nelson Mandela.

Drie motorrijders hebben in Zuid-Afrika de tijd van hun leven als zij van Soweto naar de Wilde Kust rijden. De Drie Padvarkies noemen ze zich, naar het Zuid-Afrikaanse woord padvarkwat wegpiraat betekent. De Grote Boze Wolf in het verhaal heet natuurlijk Apartheid. Maar in het spoor van Nelson Mandela overheerst de lol van het fantastische motoravontuur, waarvan de drie motorrijders met volle teugen genieten. Vat die pad! Dat is Afrikaans voor op weg gaan, vertrekken

Michiel van Dam maakt al dertig jaar prachtige reisverhalen voor Motor.NL. Nu combineert hij zijn twee passies, motorrijden en boeken lezen, in de serie Pad Vat, die door het Zuid-Afrikahuis wordt gepubliceerd.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen