Veel aankoopplannen na bezoek AutoRAI/GoMotor

AutoRAI/GoMotor heeft 270.348 bezoekers getrokken, 23 procent meer dan de editie in 2009. Daarmee zit het evenement duidelijk in de lift. Belangrijker nog is de hoge waardering van bezoekers én exposanten van zowel auto´s als motoren.

Zoals verwacht was er ook veel belangstelling voor het nieuws op het gebied van motoren en scooters bij GoMotor: een kwart van de AutoRAI-bezoekers is immers in het bezit van een motorrijbewijs. “GoMotor heeft zichzelf wederom bewezen als waardevolle toevoeging op de autobeurs.”, aldus Filip Menschaert van Kawasaki Benelux.

De enthousiaste reacties, de vele bezoekers en de enorme positieve aandacht van (social) media zijn een enorme stimulans voor de organisatie om in 2013 opnieuw groots uit te pakken om de stijgende lijn vast te houden. AutoRAI 2013 staat gepland voor 2 tot en met 14 april 2013.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.