donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Veel aankoopplannen na bezoek AutoRAI/GoMotor

AutoRAI/GoMotor heeft 270.348 bezoekers getrokken, 23 procent meer dan de editie in 2009. Daarmee zit het evenement duidelijk in de lift. Belangrijker nog is de hoge waardering van bezoekers én exposanten van zowel auto´s als motoren.

Zoals verwacht was er ook veel belangstelling voor het nieuws op het gebied van motoren en scooters bij GoMotor: een kwart van de AutoRAI-bezoekers is immers in het bezit van een motorrijbewijs. “GoMotor heeft zichzelf wederom bewezen als waardevolle toevoeging op de autobeurs.”, aldus Filip Menschaert van Kawasaki Benelux.

De enthousiaste reacties, de vele bezoekers en de enorme positieve aandacht van (social) media zijn een enorme stimulans voor de organisatie om in 2013 opnieuw groots uit te pakken om de stijgende lijn vast te houden. AutoRAI 2013 staat gepland voor 2 tot en met 14 april 2013.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen