dinsdag 26 september 2023

Veel aankoopplannen na bezoek AutoRAI/GoMotor

AutoRAI/GoMotor heeft 270.348 bezoekers getrokken, 23 procent meer dan de editie in 2009. Daarmee zit het evenement duidelijk in de lift. Belangrijker nog is de hoge waardering van bezoekers én exposanten van zowel auto´s als motoren.

Zoals verwacht was er ook veel belangstelling voor het nieuws op het gebied van motoren en scooters bij GoMotor: een kwart van de AutoRAI-bezoekers is immers in het bezit van een motorrijbewijs. “GoMotor heeft zichzelf wederom bewezen als waardevolle toevoeging op de autobeurs.”, aldus Filip Menschaert van Kawasaki Benelux.

De enthousiaste reacties, de vele bezoekers en de enorme positieve aandacht van (social) media zijn een enorme stimulans voor de organisatie om in 2013 opnieuw groots uit te pakken om de stijgende lijn vast te houden. AutoRAI 2013 staat gepland voor 2 tot en met 14 april 2013.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image