Sinterklaasactie MOTORbeurs Utrecht

Met nog een paar dagen voor Sinterklaas, is bij velen ongetwijfeld de cadeaustress aan het oplopen naar hoogst irritante waarden. Een chocoladeletter, een DVD, mandarijnen. Het is het allemaal nét niet. Gelukkig helpt de MOTORbeurs Utrecht je een beetje, want entreekaarten zijn nu te koop met Sinterklaaskorting. Normaal gesproken betaal je voor een kaartje 17.50 euro, tot 5 december is dat echter 14 euro. Kijk, daar maak je gegarandeerd een ander blij mee met Sinterklaas. Of jezelf natuurlijk…

Koop snel je kaartje met korting!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?