Veel belangstelling voor rijvaardigheidstrainingen

De training voor motorrijders die door de provincie Overijssel is gesubsidieerd heeft ruime belangstelling getrokken. In totaal deden 190 motorrijders mee. Dit meldt verkeersnet.nl. De training kost normaal 240 euro maar de deelnemers betaalde dankzij de overheidssubsidie slechts 50 euro.

Het doel van de training was met name het verhogen van de rijvaardigheid en het verbeteren van de risicoperceptie. Door de grote belangstelling en de zeer positieve waarderingen van de deelnemers heeft de provincie Overijssel besloten om dit project ook in 2012 weer uit te voeren.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.