maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Veel belangstelling voor rijvaardigheidstrainingen

De training voor motorrijders die door de provincie Overijssel is gesubsidieerd heeft ruime belangstelling getrokken. In totaal deden 190 motorrijders mee. Dit meldt verkeersnet.nl. De training kost normaal 240 euro maar de deelnemers betaalde dankzij de overheidssubsidie slechts 50 euro.

Het doel van de training was met name het verhogen van de rijvaardigheid en het verbeteren van de risicoperceptie. Door de grote belangstelling en de zeer positieve waarderingen van de deelnemers heeft de provincie Overijssel besloten om dit project ook in 2012 weer uit te voeren.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen