Veel grote namen in Utrecht

Handtekeningenjagers opgelet! Op donderdag 23 februari om 11.30 uur vindt in aanwezigheid van Wilco Zeelenberg de onthulling van de Yamaha YZF-R125 in de R125 Cup uitvoering plaats (hal 12, E 036). Speciaal voor de beurs laat REV’IT! (hal 12, C-04) Bradley Smith (foto) overvliegen uit Engeland. Het Britse racetalent stond afgelopen jaar driemaal op het podium in de Moto2 klasse. Hij geeft op donderdag signeersessies om 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Diederick de Vries zal Bradley om 15.30 uur het hemd van het lijf vragen.

Jurgen van den Goorbergh is donderdag de hele dag te vinden bij BOVAG Try The Bike, op het buitenterrein, om beginnelingen te assisteren met de eerste motorrijles. Op zondag 26 februari kunnen bezoekers van de Rally Stage in hal 10 vanaf 14.00 uur nog meer prominente Dakarhelden ontmoeten, zoals Frans Verhoeven en Henk Knuiman. Maar ook Ronald ter Beek en Marco van Geel, die zich voor het eerst aan dit avontuur waagden, doen hun verhaal.

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?