maandag 29 mei 2023

Veel grote namen in Utrecht

Handtekeningenjagers opgelet! Op donderdag 23 februari om 11.30 uur vindt in aanwezigheid van Wilco Zeelenberg de onthulling van de Yamaha YZF-R125 in de R125 Cup uitvoering plaats (hal 12, E 036). Speciaal voor de beurs laat REV’IT! (hal 12, C-04) Bradley Smith (foto) overvliegen uit Engeland. Het Britse racetalent stond afgelopen jaar driemaal op het podium in de Moto2 klasse. Hij geeft op donderdag signeersessies om 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Diederick de Vries zal Bradley om 15.30 uur het hemd van het lijf vragen.

Jurgen van den Goorbergh is donderdag de hele dag te vinden bij BOVAG Try The Bike, op het buitenterrein, om beginnelingen te assisteren met de eerste motorrijles. Op zondag 26 februari kunnen bezoekers van de Rally Stage in hal 10 vanaf 14.00 uur nog meer prominente Dakarhelden ontmoeten, zoals Frans Verhoeven en Henk Knuiman. Maar ook Ronald ter Beek en Marco van Geel, die zich voor het eerst aan dit avontuur waagden, doen hun verhaal.

Foto: ANP
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image